четвер, 01 серпня 2013 17:12

Ніні Москаленко змінили адресу і кажуть що вона живе у чужому будинку

Ніні Москаленко змінили адресу і кажуть що вона живе у чужому будинку
Москаленко: "Ці сволоти принесли документи, що номер мого будинку не 14 а 14/26". Фото: kmisto.info

До столичної вчительки з Печерська Ніни Москаленко знову завітали невідомі. Кілька чоловіків принесли документи на будинок за адресою провулок Землянський, 14/26 і стверджують, що її старої адреси провулок Землянський, 14 не існує, а цей будинок їхній.

Про це Gazeta.ua телефоном повідомила сама вчителька.

"Вони вимагають забиратися геть. На місті є міліція, але лише спостерігає. Це якесь беззаконня повне. Вони прийшли, принесли якісь папірчики, але нічого не пояснюють. Ходять собі тут, чіпляються до матері, сина. Напали на журналіста, який прийшов до нас. Ці сволоти принесли документи, що номер мого будинку не 14 а 14/26. Але ж я тут із 1986 року живу. Міліція просто стоїть збоку, дивиться на це все", - каже жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ніна Москаленко упізнала Тітушка серед рейдерів, які громили її будинок

Нагадаємо, Ніна Москаленко з мамою та сином протягом останнього року піддавалася неодноразовим рейдерським нападам: її вікна били, на неї завели три кримінальні справи і намагалися звільнити з роботи. Вчителька впізнала у підозрюваних у побитті журналістів на київському мітингу опозиції рейдерів, які розгромили її будинок, але міліція так і не змогла знайти їх.

Москаленкам належить тільки 2/3 будинку. Третьою частиною володіє киянин Юрій Бабенко. Торік жінці запропонували продати свою частину будівлі - та відмовилась. Проти жінки було порушено дві кримінальні справи – за напад на одного з рейдерів, а також за вбивство вітчима, який помер два роки тому. Вартість землі тут 80 тис. доларів за сотку.

Зараз ви читаєте новину «Ніні Москаленко змінили адресу і кажуть що вона живе у чужому будинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути