пʼятниця, 23 березня 2012 10:27

Миколаївський садист розчавив своїй жертві трахею, коли стояв на горлі

Миколаївський садист розчавив своїй жертві трахею, коли стояв на горлі
Саші терміново потрібна кров будь-якої групи. Фото: novosti-n.mk.ua

Ось уже майже два тижні знаходиться в комі в лікарні швидкої медичної допомоги Миколаєва 18-річна Олександра Попова, яку жорстоко побив негідник вночі з 9 на 10 березня.

Тітка Олександри, Ірина Цвєтухіна, повідомила, що Саші терміново потрібна кров будь-якої групи. Відповідаючи на питання про нинішній стан дівчини, жінка починає плакати.

"Погано. Вчора лікарі проводили огляд Саші. Нічого хорошого не говорять. У неї розчавлена, просто сплющена трахея - той, хто її бив, деякий час просто стояв ногою на її горлі... У неї на шиї досі слід від черевика, - розповідає Ірина Миколаївна, пише "Новини N".

В залежності від того, який час мозок дівчини не забезпечувався киснем, збільшується ризик того, що частина клітин головного мозку може почати відмирати.

Дихати самостійно Саша не може, вона знаходиться на апараті штучного дихання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Житель Миколаєва жорстоко побив дівчину, зламавши їй щелепу

"Трубку з рота у неї забрали, лікар сказав, що утворилися пролежні. Тепер їй зробили отвір в самій трахеї, через нього пустили трубки", - каже тітка Саші.

Що стосується матеріальної допомоги, то люди приходять.

"Ось уже два дні приїжджає хлопець з якогось благодійного фонду, що в Будинку природи знаходиться. Він оплатив в аптеці ліки для Саші. Обіцяв, що завтра знову приїде. Ахметов обіцяв перерахувати 21 тисячу, от, чекаємо. Загалом люди допомагають, спасибі їм. Ми б одні не впоралися зі своєю бідою", - каже Ірина Миколаївна.

Як повідомлялося, побиту і абсолютно голу Олександру Попову знайшли в одному з миколаївських парків. Дівчина вже другий тиждень не виходить з коми, лікарі не дають ніяких прогнозів.

Зараз ви читаєте новину «Миколаївський садист розчавив своїй жертві трахею, коли стояв на горлі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

66

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути