понеділок, 08 вересня 2014 10:14

"Ніякого АТО нема і ніколи не було. Йде війна за нашу Незалежність" - Семенченко

Комбат батальйону "Донбас" Семен Семенченко пропонує об'єднатися всім охочим на основі Української військової організації, яка буде створена з готовністю до нових викликів.

Про це він написав на своїй сторінці в Фейсбук.

"Ранок понеділка. Дивлюся, що змінилося за тиждень. Перемир'я не дотримується, обмін полонених йде дуже повільно. Винні в Іловайській трагедії, не встановлені і не покарані. Точно така ж ситуація з усіма попередніми котлами і поразками. Про збитий в Луганську літак всі вже забули. Міністерство оборони не освоює навіть половину бюджету, що виділяється на оборону і ми продовжуємо їздити на фронт на автобусах", пише він.

І також відзначає, що російська армія в будь-який момент готова до удару, а ФСБ активно використовує свою агентуру для дискредитації ідеї опору.

"Використовуються відпрацьовані схеми, випробувані в Афганістані та Чечні. До цього додається парламентська кампанія, де всіх поділили по таборах, почалося взаємне обливання брудом. Поставки продукції військово-технічного призначення з країн НАТО гальмуються в тому числі через корупцію та не зацікавленість чиновників", зазначає він.

Семенченко пропонує в цих умовах об'єднається і виділяє основні завдання:

 

"Я закликаю людей з Україною в серці, що мають волю до боротьби і розум, щоб зрозуміти, що зволікання зараз згубне для країни, до об'єднання на основі Української військової організації, яка буде створена і як продовжувач справи свого історичного попередника, і як організація 21 століття з готовністю до нових викликів, які ставить перед Україною час", пише він.

За його словами, за два тижні за телефонами колцентру зателефонували понад 2500 осіб. 42 організації висловили готовність приєднатися до ініціативи, яка тоді називалася Партизанським рухом, а зараз отримує новий, більш широкий сенс.

"Ніякого АТО нема і ніколи не було. І тоді і зараз йде війна за нашу Незалежність. Інформаційна і на полі бою. І вона не припиняється і зараз. Та все дуже просто. Є друзі, союзники і є вороги. І чим швидше суспільство зрозуміє, що зараз ВІЙНА, а не вибори, міряння рейтингами або піаракції, тим більше у нас шансів цю Незалежність зберегти. Ми вже зробили всі ці помилки на початку минулого століття і втратили країну. Не допустимо, щоб це повторилося знову", резюмує він.

Зараз ви читаєте новину «"Ніякого АТО нема і ніколи не було. Йде війна за нашу Незалежність" - Семенченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути