четвер, 02 лютого 2017 15:41

Нічна погоня: невідомі викрали авто з пасажиркою
3

Сьогодні вночі у Києві невідомі викрали авто разом із пасажиркою. Наряд поліції кинувся їх наздоганяти. Злодії ігнорували вимоги зупинитися. Намагалися втекти. Однак врізалися у поліцейське авто та спричинили ДТП. Інцидент стався на відрізку від Севастопольської площі до площі Шевченка і вулиці Косенка. До правоохоронців звернулася власниця викраденого "Форда".

Про це повідомляє відділ комунікації поліції столиці.

"Жінка біля будинку паркувала авто. Несподівано підбігли двоє чоловіків. Власницю виштовхали із салону та забрали сумку з речами. Після цього зловмисники сіли в машину та втекли. У викраденій автівці знаходилася її приятелька - громадянка іншої держави. Її помітили не відразу. Тому пасажирку вирішили позбутися. Зв'язали їй руки пластиковими хомутами. Відвезли в Оболонський район. Викинули у лісосмузі. У потерпілої забрали сумку з планшетами, грошима та банківськими картками. Чоловіки зізналися, що планували викрадення авто. Жертв вибрали випадково", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кур'єр замовив своє пограбування

Викрадачів доставили до відділення поліції. Затримані - раніше судимі місцеві мешканці. Чоловікам - 24 та 44 років. Обои загрожує до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Триває досудове розслідування.

На Сумщині невідомі викрали авто разом із водієм, якого певний час тримали в заручниках. Викрадачів затримали. Їм загрожує від 7 до 12 років із конфіскацією майна.

Зараз ви читаєте новину «Нічна погоня: невідомі викрали авто з пасажиркою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути