середа, 11 вересня 2013 14:40

Недбальство сусідів: через сморід і тарганів у центрі Донецька треба евакуювати цілий під'їзд
5

Мешканці п'ятиповерхівки в центральному районі Донецька страждають від сусідів, які перетворили квартиру на збіговисько бомжів.

Страшний запах поширюється поверхами, як і орди тарганів. Мешканці нехорошої квартири гадять в під'їзді, адже каналізація давно забита. У квартирі постійно збираються для пиятик і наркоманських посиденьок бомжі.

Автор: Фото: pauluskp.com
 

 

Автор: Фото: pauluskp.com
 

 

Автор: Фото: pauluskp.com
 

Господині квартири Валентині Лагоді 76 років. Безпорадна хвора людина. Живе з 30-річним онуком, який п'є, вживає наркотики, б'є її і відбирає пенсію - 900 гривень.

Чоловік Валентини працював теслею в драмтеатрі, робив декорації. Якщо придивитися до меблів, зрозумієте, що у нього були золоті руки. Помер у липні, тіло пролежало в квартирі 6 днів, а коли м'ясо почало відокремлюватися від кісток, сусіди зібрали гроші на похорон і закопали старого.

Двері в квартиру завжди відкриті. Легко уявити, як живеться сусідам поруч з такими людьми. Внук-наркоман на всі зауваження на його адресу відповідає, що підірве будинок.

 

Автор: Фото: pauluskp.com
 

 

Автор: Фото: pauluskp.com
 

У СЕС сказали, що провести дезінфекцію можуть лише на прохання мешканців квартири. А коли дізналися про реальний стан справ, попередили - обсяг робіт такий, що доведеться тимчасово евакуювати під'їзд.

Юристи кажуть, що єдиний вихід для сусідів - звертатися до райвиконкому і міськвиконкому. Чиновники повинні прийти і зафіксувати антисанітарію, скласти акт. Потім передати справу до суду, поставивши питання про виселення ( квартира не приватизована ). Але ймовірність виселення дуже мала.

Зараз ви читаєте новину «Недбальство сусідів: через сморід і тарганів у центрі Донецька треба евакуювати цілий під'їзд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути