середа, 12 жовтня 2016 21:09

Негода в Україні: дорожники чергуватимуть на трасах цілодобово

Негода в Україні: дорожники чергуватимуть на трасах цілодобово

У зв'язку з погіршенням погодних умов облавтодори України отримали розпорядження перейти з 13 жовтня на цілодобове патрулювання автодоріг.

Про це повідомив глава ПАТ ДАК "Автомобільні дороги України" Артем Гриненко, пише "Інтерфакс".

"Незважаючи на те, що за прогнозами Гідрометцентру, перший мокрий сніг на вихідних очікується лише в деяких областях, дорожники повинні бути готові до нього на 100% вже сьогодні. Тому я дав термінове доручення з завтрашнього дня перейти всім областям на цілодобове чергування автодоріг. Крім цього, я особисто вирішив проконтролювати, як шляховики впораються з першими проявами зими. Планую на вихідних відвідати деякі з областей, де сніг очікується з найбільшою ймовірністю", - повідомив Гриненко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під час шторму потонула розкішна яхта

З метою оперативного реагування на сезонну негоду, на рівні губернаторів також ініціювали створення штабів шляховиків спільно з усіма профільними службами, що відповідають за безпеку руху взимку. Нині вони розробляють спільний план дій під час надзвичайних ситуацій.

Нагадаємо, за прогнозом Гідрометцентру Чорного та Азовського морів, 13 жовтня 2016 року в Одесі та місцями в області збережуться вночі пориви південно-східного, вдень північно-західного вітрів 15-20 м/с. Вночі та вранці в Одесі та місцями в області очікують сильних дощів. Температура вночі та вдень 9-11ºС.

Зараз ви читаєте новину «Негода в Україні: дорожники чергуватимуть на трасах цілодобово». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути