четвер, 19 вересня 2013 19:51

Недопалок ледь не "поховав" чоловіка та жінку на Черкащині

Недопалок ледь не "поховав" чоловіка та жінку  на Черкащині
Фото: скріншот з Youtube

18 вересня о 10.10 на Черкащині, в Золотоноші, пожежно-рятувальний підрозділ врятував з приватного будинку 43-річного Станіслава Комарова та його співмешканку 31-річну Наталію Петрух. Обоє постраждалих перебували в задимленому приміщенні.

"Це трапилося в будинку на три сім'ї. Власником однієї частини з двох кімнат є постраждалий чоловік. Його знайшли відразу за вхідними дверима. Жінка лежала біля дивана. Обоє майже непритомні. Приміщення було досить задимленим. Тому нашим співробітникам довелося заходити в середину в спеціальних протигазах. Причиною загорання став недопалок, який через халатність господаря упав на білизну ліжка", - повідомив помічник начальника управління ДСНС у Черкаській області Костянтин Проценко.

Рятувальників викликала сусідка постраждалого 39-річна Олена Ковальчук.

"Я була вдома, почула через квартирку, що сусідка Тамара кричить, щоб дзвонила на "101". А сама вже бігала з каструлями. Рятувальники прибули досить швидко. Коли його і її витягли, вони були п'яні і напівживі. Вона відійшла дуже швидко і кудись "почапала". А його лікарі чимось накололи, то теж швидко допомогло. Йому хоч і 42 роки, а ходить з палицею, як 80-річний дід", - розповіла Олена Анатоліївна.

Станіслав Комаров раніше мешкав із батьком.

"А як дід помер, то тепер над ним немає ніякого надзору. Є ще сестра, але живе в Росії. Колись мав сім'ю, тільки проміняв на горілку. В хаті майже нічого немає, ні їжі, ні меблів. Відключений газ, електроенергія і вода. Це вже друга через нього пожежа. Торік була взимку опівночі. Тоді в нього все вигоріло, згорів і дах. По сусідству через одну стіну від нього мешкає сім'я з трьома дітьми і з іншої сторони з однією дитиною. Живуть як на пороховій діжці. Казали, що хочуть піти до мера, бо бояться за життя своїх дітей", - сказала Олена Анатоліївна.

Зараз ви читаєте новину «Недопалок ледь не "поховав" чоловіка та жінку на Черкащині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути