четвер, 12 вересня 2013 18:22

Нахабне рейдерство в центрі Луцька: жінку в одних капцях вигнали з помешкання

Нахабне рейдерство в центрі Луцька: жінку в одних капцях вигнали з помешкання

В одних капцях та халаті вигнав з помешкання 54-річну Ганну Шевчук, директор Луцького центру Нерухомості Андрій Пінський. Сьогодні вранці прийшов та силоміць відібрав ключі від її двокімнатної квартири у центрі Луцька по вулиці Грушевського 1, кв. 162. Частину речей вивіз у невідомому напрямку. Усі документи залишились замкнені всередині, каже донька жінки Мар'яна Шевчук.

"Мама стоїть під дверима в одному халаті, весь час плаче. Її фактично викинули на вулицю без нічого. Всі речі, сімейні цінності, все замкнуто всередині. Я викликала міліцію, але вони поки не можуть нічим зарадити. Мамі немає куди йти, я живу у Києві. Рідний брат в області, - розповідає Мар'яна.

Житло було під заставою кредиту. Його родина Шевчуків взяла в 2007 році. Частково виплатили, але після кризи у 2008 році, Ганна Шевчук втратила роботу, не змогла платити за кредит і згодом банк повідомив, що виставив житло на аукціон. Перші торги навесні не відбулися. На другому аукціоні, за словами Андрія Пінського, квартиру купили за 25 тисяч доларів. Але підтвердження документально родина так і не отримала. Виявляється, квартиру виставили на продаж за 39 тисяч доларів.

"Минулого тижня, мені подзвонив якийсь чоловік, представився новим власником квартири Андрієм Миколайовичем Пінським. Вимагав, щоб я терміново їхала у Луцьк, погрожував, що якщо я не приїду, маму викине з хати. Я в нього питалась хто він? Каже директор Луцького центру нерухомості. Я тоді його попросила, хоч якісь документи мені вислати, що собою вони представляють. Цих вихідних таки приїхала, а він мені жодних документів, що придбав квартиру не показав, але дальше каже, щоб ми забирали свої речі і вимітались звідси", - зазначає донька.

Каже чоловік їй кілька разів погрожував, обіцяв запроторити до в'язниці.

"Казав, що мене чекають кримінальні розбірки, щоб я завжди оглядалась, а то можуть напасти невідомі. Обіцяв мою маму запроторити до психлікарні, щоб вона стала неосудна. Потім казав, що дасть грошей, але щоб ми по-швидше звільнили житло, то зніме мамі житло і допоможе з роботою, бо він людина віруюча. А чого ми маємо покидати власне житло, якщо не бачили документів, за якими він є власником? Навіть, якщо так виселяти з квартири можуть тільки з рішенням суду, але я як не шукала справи такої не знайшла", - додає жінка.

"Сьогодні я дізналась, що ми з братом вже виписані з квартири без нашого відома і не відомо, чи на законних підставах", - додає.

Наразі редакції Gazeta.ua не вдалося зв'язатися із чоловіком, який представився Андрієм Пінським.

Зараз ви читаєте новину «Нахабне рейдерство в центрі Луцька: жінку в одних капцях вигнали з помешкання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

53

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути