неділя, 23 вересня 2012 20:28

Начальник з мінекономіки та його пасажир загинули під час нелегальних перегонів по Києву

Начальник з мінекономіки та його пасажир загинули під час нелегальних перегонів по Києву
Сергій Чекашкін був активним драгрейсером, серед яких був більше відомий як "Че Гевара" ФОТО: turbo-garage.com.ua

У суботу пізно ввечері у Києві під час нелегальних автогонок загинув Сергій Чекашкін, директор департаменту фінансової політики Мінекономрозвитку.

Крім нього, загинули ще дві людини, йдеться на сайті ТВі.

"Організатори виходили в жилетках з паличками, схожими на даішні, і зупиняли весь потік машин на вул. Бажана. І ганялися за 5-7 заїздів, пропустили машин 50 і знову перекривали. Пробка була дуже велика ...," - повідомляють очевидці на форумі moto.kiev.ua.

Близько години ночі нарешті з'явилися автомобілі ДАІ, і організатори гонки були змушені перебратися далі, на Бориспільську трасу. Тепер відомо, що разом з Чекашкіним в автомобілі Dodge Viper SRT10 був ще пасажир, який знімав перегони на відео. Вони обидва загинули, коли змагаючись з Ferrari, вже поряд з фінішем Dodge Viper вдарився об відбійник і кілька разів перекинувся.

Коли на місце ДТП вже прибули медики, відбулося ще одне нещастя. На повній швидкості в карету швидкої допомоги врізався мотоцикліст, який загинув на місці.

38-річний Сергій Чекашкін очолював департамент фінансової політики міністерства економічного розвитку і торгівлі. Він також входив до наглядової ради Ощадбанку і Державної іпотечної установи. До осені 2010 року був заступником голови Державної податкової служби, де курирував, зокрема, питання відшкодування ПДВ.

Як повідомляє ТВі, в особистий автопарк чиновника, який був активним учасником і організатором вуличних гонок, крім Dodge Viper SRT10 (близько $ 160 тис.), на якому він розбився, входили ще кілька спортивних авто (Ford Mustang GT, Ford Mustang, Jeep Grand Cherokee SRT8 Hennesy, Nissan GT-R), а також кілька спортивних мотоциклів.

Зараз ви читаєте новину «Начальник з мінекономіки та його пасажир загинули під час нелегальних перегонів по Києву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

114

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути