пʼятниця, 21 жовтня 2011 12:25

На запорізьких міліціонерів, які прогавили вбивцю-педофіла, завели справу

На запорізьких міліціонерів, які прогавили вбивцю-педофіла, завели справу

Прокуратура Василівського району Запорізької області порушила кримінальну справу стосовно двох працівників МВС, які допустили втечу педофіла-вбивці з Дніпроруднінської лікарні в ніч на понеділок.

"Зловживаючи службовим становищем, двоє співробітників внутрішніх справ сприяли втечі підсудного з-під варти в будівлі Дніпрорудненської міської лікарні, а також заволодіння ним їх табельної зброї та транспортного засобу", - повідомляє прес-служба прокуратури в Запорізькій області.

Ведеться досудове слідство.

Як повідомлялося, в ніч з 16 на 17 жовтня з-під варти з Дніпрорудненської лікарні (Запорізька область) втік особливо небезпечний злочинець Іван Морковін - уродженець Азербайджану, який згвалтував неповнолітню мешканку Дніпрорудного і вбив її подругу. При спробі втекти з місця злочину він отримав перелом ніг і травмував хребет. Раніше зловмисник був судимий за грабежі, розбої і згвалтування. Через добу він був затриманий міліцією в Дніпропетровській області - у покинутому будинку на околиці селі Покровка.

Зараз ви читаєте новину «На запорізьких міліціонерів, які прогавили вбивцю-педофіла, завели справу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути