середа, 20 листопада 2013 13:25

На Закарпатті згорів новенький Land Cruiser начальника місцевого УБОЗу - ЗМІ

На Закарпатті згорів новенький Land Cruiser начальника місцевого УБОЗу - ЗМІ
Фото: zakarpattya.net.ua

Сьогодні вранці в селі Холмок на Ужгородщині загорілася автівка. Згідно повідомлень, новенька, придбана близько місяця тому Toyota Land Cruiser Prado, належить підполковнику міліції Мирославу Голішу - керівнику одного з підрозділів УБОЗ УМВС України в Закарпатській області.

Мирослав Голіш є рідним братом (по матері) колишнього начальника УМВС України в Закарпатській області Віктора Русина. Мешкає він в Холмоку, де нещодавно збудував шикарний особняк.

Фахівці пов'язують цей підпал з "розбірками" довкола теми контрабанди, передусім цигаркової, через "зелений" кордон України.

Як раніше повідомлялося, за інформацією СЗГ УМВС України в Закарпатській області сьогодні близько 7-ї години ранку до чергової частини міліції надійшло повідомлення від власниці автомобіля Toyota Land Cruiser із селища Холмок Ужгородського району. Вона повідомила, що в неї біля будинку з невідомих причин загорілося власне авто. Вогонь вдалося загасити самотужки, тож пожежа не встигла завдати значних збитків.

Після повідомлення потерпілої, на місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група. Дана подія зареєстрована в Єдиному реєстрі досудових розслідувань, причину загорання іномарки повинна з'ясувати пожежно-технічна експертиза.

 

Зараз ви читаєте новину «На Закарпатті згорів новенький Land Cruiser начальника місцевого УБОЗу - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути