пʼятниця, 27 квітня 2012 11:51

На Закарпатті міліціонери затримали ще одного убивцю учителя фізкультури

На Закарпатті міліціонери затримали ще одного убивцю учителя фізкультури
17-річного убивцю затримали у будинку його батьків. Фото: sannews.com.ua

Вчора близько другої години по обіді закарпатські правоохоронці затримали другого співучасника вбивства у райцентрі Великий Березний 17-річного Юрія Копчу. Юнак підозрюється у хуліганстві, навмисному пошкодженні майна, нанесенні тілесних ушкоджень та співучасті у вбивстві. Його батько Володимир Копча, який є головним підозрюваним у цій справі, досі переховується від слідства.

"Співучасника вбивства працівники обласного управління по боротьбі з організованою злочинністю справді затримали у райцентрі Великий Березний", - повідомили у СГЗ УМВС України в Закарпатській області.

Детальніше про затримання у міліції не розповідають.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Закарпатті убивця вчителя фізкультури сам здався міліції

Наразі відомо, що 17-річного убивцю затримали у будинку його батьків у райцентрі. Батько Юрія Володимир – головний кримінальний авторитет району.

За кілька днів до цього до рук правоохоронців здався один зі співучасників цього вбивства 28-річний Едуард Каганець. Закарпатська міліція стверджує, що інформація про добровільну явку з повинною є неправдою. Кажуть, самі знайшли і арештували вбивцю.

Нагадаємо, вночі 19 грудня 2011 року жителі Великого Березного 41-річний Володимир Копча із 17-річним сином Юрієм та товаришами Валерієм Сирохманом, Едуардом Каганцем і Мирославом Прислупським розстріляли з дробовика 30-річного вчителя фізкультури Павла Опаленика. Наступного дня підозрюваних було оголошено в розшук. Двох убивць міліція затримала. Троє інших досі у розшуку.

 

Зараз ви читаєте новину «На Закарпатті міліціонери затримали ще одного убивцю учителя фізкультури». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути