середа, 26 вересня 2012 12:23

На Закарпатті фура з 18 тоннами яблук перекинулася в канаву
7

На автотрасі Київ-Чоп перекинулася вантажівка з яблуками
Фото: Фото: mukachevo.net
На поле за автодорогою розсипалися тонни яблук
Водія вантажівки забрала «швидка»
Вантажівка ремонту не підлягає
Аварія сталася через те, що на вантажівці луснуло колесо

Вчора по обіді на автотрасі Київ-Чоп перекинулася вантажівка з яблуками. Дорожньо-транспортна пригода сталася на дорожньому підйомі поблизу селища Середнє Ужгородського району Закарпаття.

"Аварія сталася через те, що на вантажівці луснуло колесо. В результаті фура з'їхала в канаву і перекинулася. На місці пригоди працювали співробітники відділу ДАІ", - повідомила керівник прес-служби ВДАІ в Закарпатській області Ганна Трофимчук.

За словами очевидців, на поле за автодорогою розсипалися тонни яблук. Усього фура перевозила 18 тонн фруктів, які водій закупив у різних селах Закарпаття.

Водія вантажівки, жителя міста Ужгорода, з переломом ноги та іншими тілесними ушкодженнями забрала "швидка". Зараз він перебуває на лікуванні в ужгородській лікарні. На місце пригоди одразу приїхали двоє синів водія. Вони забрали з авто цінні документи. Сьогодні планують збирати яблука, щоби хоча б частково компенсувати збитки.

Також юнаки розповіли, що батько продав в одному із сіл їхню хату. До виручених грошей узяв кредит і купив вантажівку, щоб заробляти на життя. Родина переїхала жити у двокімнатну квартиру до бабусі з дідусем.

Кажуть, вантажівка ремонту не підлягає. Учора близько 21-ї години з допомогою спеціальної техніки фуру витягли з канави.

Зараз ви читаєте новину «На Закарпатті фура з 18 тоннами яблук перекинулася в канаву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути