пʼятниця, 21 вересня 2012 16:49

На Вінниччині вантажівка перекинулась і розчавила пішохода

На Вінниччині вантажівка перекинулась і розчавила пішохода
Водія вантажівки з переломами лівої ноги та руки доправили до місцевої лікарні. Фото: akhavat.ru

Аварія сталася увечері, о 20.00 год. біля села Шуми Крижопільського району. Водій "ДАФу" віз мінеральне добриво. На крутому повороті не впорався з керуванням і перевернувся на узбіччі дороги. По дорозі збив 22-річного Олега Рекечинського з села Красносілка.

"Сам водій з Черкаської області. Мені подзвонили місцеві. Я швидко приїхав, уже викликали рятувальників з сусіднього Ямпільського району, бо вони найближче до нас знаходилися. Десь з 25 чоловіків тягнули того водія. Йому міцно затиснуло ноги кермом. Він зламав ключицю, бо рукою геть не міг поворухнути - каже голова сільради, до якої відноситься село Шуми В'ячеслав Макорик. - Кажуть, що загиблий перебігав дорогу, а той не міг вивернути руля і перевернувся, а хлопця відкинуло на вісім метрів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Харківщині розбились 3 людини: один з водіїв вискочив на зустрічну смугу

Водія вантажівки з переломами лівої ноги та руки доправили до місцевої лікарні Крижополя. Тіло загиблого направлено на судово-медичну експертизу.

"Хлопчина колись жив у нас, але виписався. Його село за 30 кілометрів від місця, де трапилася аварія. Куди він прямував у такий час невідомо. Може їхав від кумів, вони тут живуть. Шкода хлопця, тільки жити почав. Його матері пережити це горе. Як побачила сина, втратила свідомість. Говорять, він нещодавно одружився", — розказав сільський голова.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині вантажівка перекинулась і розчавила пішохода». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути