вівторок, 24 вересня 2013 12:54

На Вінниччині приміський потяг зніс з рейок молоковоз, поранені дві людини

На залізничному переїзді між ст. Оратів – ст. Липовець Одеської залізниці сталося зіткнення приміського дизель-потягу сполученням "Христинівка-Козятин" з вантажним автомобілем-молоковозом під керуванням 21-річного мешканця Вінницької області, повідомляє прес-служба УМВС на Одеській залізниці.

В результаті ДТП травмовано пасажирку молоковоза, 20-річну дружину водія. Жінка з травмами голови та руки каретою швидкої допомоги доставлена в Іллінецьку Центральну районну лікарню. Затримка руху потягу склала 64 хв. Загрози безпеці руху інших потягів не було.

 

 

 

Правоохоронцям водій, який також отримав незначні тілесні ушкодження, пояснив, що поспішав довезти молоко за призначенням і поїхав на забороняючий сигнал світлофору з надією, що "проскочить".

За даним фактом розпочато кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами" КК України, яка передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині приміський потяг зніс з рейок молоковоз, поранені дві людини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути