вівторок, 22 жовтня 2013 17:03

На Вінниччині побили голову Могилів-Подільської РДА

На Вінниччині побили голову Могилів-Подільської РДА
Фото: rda.m-p.org.ua

21 жовтня близько 21.00 в селі Буша Ямпільського району Вінницької області двоє невідомих напали на голову Могилів-Подільської РДА Михайла Вдовцова. За попередніми даними, в нього вкрали мобільний телефон та гроші.

За словами начальника сектора зв'язків з громадськістю Вінницької обласної міліції Анни Олійник, ці дані не підтвердились.

"У постраждалого нічого не вкрали. Мобільний телефон відібрали, але потім викинули його в траву. Нанесли тілесні ушкодження. Кілька разів вдарили по обличчю. Тому порушена кримінальна справа за статтею "хуліганство". Скільки було років нападникам, чи були вони у стані алкогольного сп'яніння, чи є вони місцевими, говорити не можна в інтересах слідства. Як і про те, чи бачив постраждалий їхні обличчя. Зараз іде слідство і всі обставини цієї пригоди з'ясовуються", - сказала вона.

Михайло Леонтійович став головою Могилів-Подільської РДА у 2012 році. До цього був Генеральним директором обласного виробничого об'єднання "Вінницяоблагроліс". Також його знають як відомого письменника. Автора книг "Благодать самотності", "Зерно з татових черевиків". Є депутатом Вінницької обласної ради.

"Завтра вже вийду на роботу. Не хочу про це згадувати. Хай міліція з цим розбирається", - зауважив він.

Припустив, що напад може бути пов'язаний з його професійною діяльністю.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині побили голову Могилів-Подільської РДА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути