вівторок, 25 жовтня 2011 10:19

На Вінниччині "Москвич" в'їхав у тепловоз

Вчора, 23 жовтня водій "Москвича" 22-річний Геннадій Андрієвський з райцентру Калинівка Вінниччини повертався з нічної рибалки. На некерованому залізничному переїзді не пропустив тепловоз і зіткнувся з ним. Отримав травму голови та грудей. Сьогодні його обстежують лікарі обласної лікарні ім. Пирогова.

Тепловоз належить Жмеринському локомотивному депо. До нього було причеплено 13 вагонів із зерном. Прямував від станції Холоневська до станції Гулівці Калинівського району.

Рух тепловозу затримали на півтори години. Затримки пасажирських потягів не було. По тому маршруту їздять на Хмельницький та Старокостянтинів.

"Як приїхали, то тепловоза вже не було. Навкруги карасі валялася. Значить, хлопчина з рибалки їхав. А в машині лежав складений металевий човен. Авто не його, їздив по дорученню", — повідомив інспектор управління ДАІ Вінниччини Олег Павленко.

Геннадій Андрієвський працює електрозварником на "Водоканалі" міста Калинівка.

"Стоїть питання, щоб взагалі закрити той переїзд. Він не охороняється, шлагбаума немає", — відказує Олег Павленко.

Дорогу через залізницю збудували для промислових підприємств, які розташовані за містом. Якщо переїзд закриють, автівками заїжджатимуть з іншого боку Калинівки.

"Їм доведеться їздити по полі, де грунтова дорога. Тож її треба висипати. А це десь 2 км. За моєї пам'яті на тому переїзді трапилися три аварії. Років п'ять тому трактористу ногу відрізало, поїзд так вдарив. Освітлення, знаки є, а люди звикли, що там потяги ходять вкрай рідко", — пояснив начальник залізничної станції "Калинівка-1" Олег Кравець.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині "Москвич" в'їхав у тепловоз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути