середа, 29 лютого 2012 15:44

На Вінниччині газовий балон розірвав навпіл нову двоповерхівку
5

Фото: Фото Поліни Романової

29 лютого близько 7.00 ранку в райцентрі Немирів на Вінниччині зірвався новий двоповерховий будинок Олега Мороза. Чоловік будував його майже 16 років. Вже завіз нові меблі.

"Я прокинувся і пішов у ванну вмиватися. Відкрутив кран з гарячою водою. Через хвилину будинком немов підкинуло. Все затряслося. Такий був шум, як-то небо впало на мій дім. Я спочатку ліг і накрив голову руками. Коли стихло, почав виходити. Далі ви самі все бачите", - розповідає Олег Вікторович, 32 роки. Він бізнесмен, тримає кілька міських таксі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З-під уламків зруйнованого будинку в Астрахані витягують трупи людей

Чоловік припускає, що вибух стався через газовий балон. Він стояв у підвалі в гаражі, міг пропускати газ. Ним Олег розігрівав свій автомобіль марки "шкода". Коли відкрив гарячу воду, автоматично ввімкнувся бойлер, який також знаходився у підвалі. Мікроскопічна іскра увійшла в контакт з газом.

"Поки-що підтвердити цю версію ми не можемо. Бо цей будинок, як чорна коробка. Треба його розібрати й дістатися підвального приміщення. Частина будинку, що вціліла, ремонту не підлягає. Бо по стінах багато тріщин. Теоретично друга половина будинку може впасти будьт-якої миті", - говорить начальник прес-служби Міністерства з надзвичайних ситуацій у Вінницькій області 35-річний Олександр Кутовий.

Під час вибуху ніхто не постраждав. Олег Мороз жив сам.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині газовий балон розірвав навпіл нову двоповерхівку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути