четвер, 28 березня 2013 17:25

На Вінниччині чоловік зарубав дружину після застілля

На Вінниччині чоловік зарубав дружину після застілля
Фото: independent-news.ru

60-річну Світлану Киливнюк з селища Літин зарубав власний чоловік після сварки під час тривалого застілля. Наступного дня, 27 березня після скоєного 63-річний Олексій Ніколаєнко прокинувся і побачив дружину, яка лежала на підлозі.

"Він до неї підійшов, а вона ніяк не реагує. Вже холодна", — кажуть у прес-службі обласної міліції.

Пішов до сусідки 64-річної Світлани Науменко. Сказав, що у нього померла жінка. Попросив сусідку допомогти поховати жінку. Та запідозрила трагедію і викликала міліцію.

"Відразу виїхала слідчо-оперативна група. Працівники міліції виявили труп з рубаними травмами голови. З'ясували, що чоловік з дружиною добре посварилися перед трагедією. Хто кого спровокував невідомо, але чоловік схватив сокиру і вдарив нею жінку. Своїх сил він не розрахував і вона померла", — каже начальник Літинського районного відділу міліції Олег Будківський.

Чоловіка затримали. Зараз він під вартою. Олексію Ніколаєнку світить покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. Слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині чоловік зарубав дружину після застілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути