середа, 14 травня 2014 16:05

На Вінниччині через люстрацію помер головний лікар

На Вінниччині через люстрацію помер головний лікар
Фото: google.com.ua

13 травня близько сьомої години вечора у власному кабінеті знайшли мертвим 44-річного Вадима Дергелюка, головного лікаря Тиманівського протитуберкульозного диспансеру Тульчинського району Вінниччини. Попередня причина смерті - зупинка серця.

Вадим Дергелюк працював у Тиманівці три роки, до того обіймав різні посади у лікувальних закладах Вінниці. 5-го травня на Вінниччині звільнили 32 головних лікаря у зв'язку із закінченням контракту. У Дергелюка контракт про співпрацю із обласною радою закінчувався у вересні 2014 року.

"Вадим Петрович ходив схвильований після тих звільнень. Люстрації не боявся, але і таку несправедливість не міг стерпіти. Мав хворе серце, та нікому не зізнавався - чи не хотів, чи соромився, бо був ще молодий. В той день було все, як завжди. Медичний персонал у нас працює до четвертої, але перезмінка, як правило, коло сьомої. Медсестра та охоронець зайшли до кабінету і знайшли Вадима Петровича мертвим. Він просто сидів у кріслі на своєму робочому місці", - розповіла головний бухгалтер диспансеру Людмила Мороз.

Співробітники кажуть, що Вадим Петрович мав інфаркт влітку минулого року. Ще кілька разів у нього були мікроінсульти. Було таке, що від хвилювання стало погано на районній нараді. У чоловіка залишилася мати, дружина, та 20-річний син-студент Андрій. Поховають лікаря завтра, 15 травня, у Вінниці, звідки він родом.

 

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині через люстрацію помер головний лікар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути