вівторок, 16 липня 2013 08:56

На Вінниччині 2-річна дівчинка перекинула на себе телевізор

На Вінниччині 2-річна дівчинка перекинула на себе телевізор
Фото: kiyany.obozrevatel.com

13 липня на 2-річну Поліну Марківську із села Маньківка Бершадського району Вінниччини впав телевізор. Трагедія сталася, коли дитина на кілька хвилин  залишилася без нагляду батьків.

"У суботу 13 липня о 13:25 на пункт зв'язку державної пожежно-рятувальної частини №16  м. Бершадь надійшло повідомлення про те, що 2-річна дитина залишилась сама у кімнаті. Потягнула за провід телевізор, який знаходився на шафі і він впав зверху на малечу", - повідомляють у прес-службі УДСНС у Вінницькій області.
Батьки одразу прибігли до кімнати, в якій голосно плакала дитина. Поліна лежала на спині, а зверху на ній телевізор. Одразу викликали лікарів. Каретою швидкої допомоги дитину доставили в районну лікарню. ЇЇ було госпіталізовано із діагнозом  "закрита черепно-мозкова травма та струс головного мозку".

"Сім'я Марківських проживає на вулиці Жовтневій. Мають ще одну доньку, старшу за Поліну. Люди вони порядні, доброзичливі та працьовиті, - каже голова Маньківської сільської ради Григорій Вирбицький. - Думаю цей нещасний випадок стався, просто з необережності. Бо ж діти тільки й пильнують момент, коли немає батьків і можна побешкетувати. Добре, що дівчинка залишилась жива і скоро одужає".

Згодом у  лікарні повідомили, що протягом доби Поліна знаходилась в реанімаційному відділенні у важкому стані. Наразі стан дівчинки покращився і є задовільним. ЇЇ перевели до неврологічного відділення.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині 2-річна дівчинка перекинула на себе телевізор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути