вівторок, 14 січня 2014 17:39

На Вінниччині п'яний молодик на смерть збив чоловіка на зебрі і втік

Трагедія трапилася 13 січня близько 18.00 у центрі міста Немирів на Вінниччині. 21-річний мешканець села Медвеже Немирівського району збив 37-річного місцевого жителя на пішохідному переході по вулиці Горького, біля супермаркету "Малина". З місця пригоди зловмисник втік.

"Аварія трапилася на очах у десятків свідків. Вони викликали міліцію та "швидку." Потерпілого врятувати не вдалося. Отримані тілесні ушкодження виявилися несумісними із життям. Кілька годин співробітники ДАІ та карного розшуку шукали водія та автомобіль за номерними знаками. Авто з характерними для ДТП пошкодженнями знайшли на сусідній паралельній вулиці. Водія в авто не було", - розповідає працівник Вінницької обласної ДАІ Олег Павленко.

Правопорушника знайшли в іншому авто, на якому той хотів виїхати з міста.

"Працівники ДАІ зупинили автомобіль, в якому їхало четверо п'яних молодиків. При перевірці документів, в одного з них вилучили технічний паспорт на авто, на якому збили пішохода", - каже Павленко.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження, за яким зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині п'яний молодик на смерть збив чоловіка на зебрі і втік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути