понеділок, 20 червня 2016 12:41

На українсько-польському кордоні затримали торгівця жінками

На українсько-польському кордоні затримали торгівця жінками
Фото: pravovaosvita.ucoz.ua

У пункті пропуску "Шегині" на українсько-польському кордоні, правоохоронці затримали громадянина України, який намагався вивезти за кордон українських жінок для використання в сфері надання інтимних послуг на території країн ЄС.

Чоловік був затриманий оперативними співробітниками прикордонної служби та співробітниками Управління по боротьбі зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми ГУ Нацполіціі в Одеській області в рамках кримінального провадження за частиною 2 статті 149 КК "Торгівля людьми або інша незаконна угода щодо передачі людини".

Затриманим виявився житель Львівщини, 1970 року народження, який забезпечував перевезення дівчат до Чехії за попередньою злочинною змовою групою осіб, які організували міжнародний канал переправлення українок за кордон.

Читайте також: Кількість біженців у світі досягла рекорду

В цей час працівники Національної поліції, в ході проведення спеціальних заходів на території інших областей України, затримали ще кількох організаторів і учасників цієї злочинної організації, яка продавала жінок у сексуальне рабство шляхом цьного міжнародного каналу.

Зараз ви читаєте новину «На українсько-польському кордоні затримали торгівця жінками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути