пʼятниця, 12 лютого 2016 16:20

На Тернопільщині раптово помер 10-річний хлопчик

На Тернопільщині раптово помер 10-річний хлопчик

За невідомих обставин 10-річний Адам із села Гермаківка Борщівського району на Тернопільщині помер у кареті швидкої допомоги. Перед тим дитина жалілася, що їй важко дихати.

"Хлопчик жив у сім'ї дядька. Він рідний брат матері дитини. Опікувався малим, поки жінка була на заробітках за кордоном. В сім'ї жив іще дідусь хлопчика. Дуже порядна родина. Хлопчина завжди доглянутий, акуратний. Наче і не хворів на якісь серйозні хвороби. Село просто шоковане, що могло статися", - каже Марія Скаляк із сільської ради Гермаківки.

Хлопчику раптово стало зле під вечір. Жалівся, що не має чим дихати. Дядько одразу викликав "швидку". Дитину забрали медики. Везли у центральну районну лікарню, але дорогою дитина померла.

"Наразі тіло хлопчика знаходиться в судмедексперта. Мусить бути розтин. Він би мав показати, що стало причиною смерті. В поліцію нам подзвонила медсестра лікарні, повідомила про смерть дитини. Оглянувши попередньо тіло, наші спеціалісти не виявили ніяких зовнішніх ознак можливого побиття чи насилля. Може, дитина чимось отруїлася чи це щось алергічне. Говорити, чи в причині смерті є якась вина родичів чи ще якихось осіб, також можна буде лише після висновків медексперта. Оскільки померла малолітня дитина, у процесі його роботи є ціла процедура. Це не питання одного дня", - кажуть у Головному управлінні Національної поліції в Тернопільській області.

Зараз ви читаєте новину «На Тернопільщині раптово помер 10-річний хлопчик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути