понеділок, 15 липня 2013 21:27

На Тернопільщині колишній зек убив дворічну дитину співмешканки у неї на очах

На Тернопільщині колишній зек убив дворічну дитину співмешканки у неї на очах
Фото: tsn.ua

Довічне ув'язнення або позбавлення волі на строк від 10 до 15 років загрожує 32-річному жителю селища Торське Заліщицького району Тернопільщини. Він убив 2-річного малюка, сина своєї співмешканки.

"Вбивство сталося в ніч з цієї неділі на понеділок. Про смерть дитини повідомив сам чоловік. Він подзвонив у Заліщицький райвідділ міліції о 23:50. Сказав, що вони з жінкою повернулися з гостей і застали вдома уже мертву дитину. У хлопчика були гематоми по всьому тілу. Було зрозуміло: він помер насильницькою смертю. Все вказувало на співмешканця, у нього на одязі була кров", - розповіли у секторі зв'язків з громадськістю обласної міліції.

Як з'ясувалося, молодий чоловік півроку тому повернувся із в'язниці.

"Він відсидів вісім років за зґвалтування та задоволення статевої пристрасті неприродним способом. Ніде не працював, жінка теж. Жили тільки на дитячі гроші. Того дня повернулися зі святкування від родича. Дорогою він приревнував свою співмешканку до когось. Коли прийшли додому, почав до неї чіплятися через ревнощі. Під час сварки жінка взяла на руки дитину. Та це його не зупинило. Він вихопив хлопчика, кинув на ліжко і продовжував наносити йому тілесні ушкодження. Звісно, опору дворічна дитина чинити не могла. У ході допиту жінка усе розповіла міліції. Тоді і сам чоловік зізнався у скоєному", - пояснили правоохоронці.

Підозрюваного затримали. Зараз він перебуває у Заліщицькому слідчому ізоляторі. Відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство.

За словами міліціонерів, востаннє схожий за своєю жорстокістю випадок трапився у тому ж районі чотири роки тому. Тоді чоловік украв дитину співмешканки, вимагав за неї гроші, а потім убив.

Зараз ви читаєте новину «На Тернопільщині колишній зек убив дворічну дитину співмешканки у неї на очах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

54

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути