середа, 04 травня 2016 11:52

На Сумщині син забив батька до смерті

У Ромнах на Великдень син забив до смерті батька. Про це Gazeta.ua розповіла поліція Сумської області.

На Великдень батько з сином разом збирались йти до церкви, але не дійшли. Вдома між чоловіками виник конфлікт, який переріс у бійку. Свято для обох закінчилась трагічно – нанесені батьку тілесні ушкодження були несумісні з життям.

Автор: ГУ НП в Сумській області
 

Про смерть чоловіка поліції повідомив медик місцевої райлікарні. Чоловік загинув ще до приїзду "швидкої".

До помешкання загиблого виїхали слідчі. В будинку виявили тіло господаря з чисельними гематомами. Як з'ясували правоохоронці, до цього був причетний 23-річний син.

"Близько другої ночі батько і син прокинулись, аби сходити до церкви. Але між чоловіками на подвір'ї виник конфлікт. Словесні образи переросли в бійку. Першим замахнувся батько, син відповів ударом. Потім вони впали на землю. Син не зупинявся та продовжував бити батька. Посипались кулаки в обличчя, а потім, піднявшись, почав бити ногами по тілу. Лють не вгасала і він ще декілька разів стрибнув на грудну клітину близькій людині. Лише після цього син заспокоївся та пішов до будинку", - сказали у поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Польщі жорстоко побили українця та порізали йому вуха

Син заніс батька у будинок і викликав "швидку". Лікарі констатували смерть чоловіка.

Експертиза встановила, смерть сталася в результаті множинних переломів ребер з обох сторін, перелому ключиці, розриву лівої нирки, ушкодження пристінкової плеври та крововиливу у плевральну порожнину.

Автор: ГУ НП в Сумській області
 

"У скоєному підозрюваний зізнався та пояснив, що за життя батько й раніше його бив, часто піднімав руку, тож цього разу не став терпіти. Про свій вчинок дуже шкодує", - сказали у поліції.

Поліція порушила кримінальну справу за умисне тяжке тілесне ушкодження, яке спричинило смерть. Чоловікові загрожує від 7 до 10 років ув'язнення.

Нагадаємо, сьогодні вранці у Києві сталося ДТП, в якому загинули 2 чоловіків. Один із них - автогонщик Тарас Колесник, 32 роки.

Зараз ви читаєте новину «На Сумщині син забив батька до смерті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути