вівторок, 26 березня 2013 13:42

На столичну станцію метро "Вокзальна" увійти практично неможливо

На столичну станцію метро "Вокзальна" увійти практично неможливо
Увійти до столичного метро стає дедалі важче. Фото: УНН

Минулої п'ятниці київський метрополітен перевіз на 111 тисяч киян більше, ніж аналогічного дня попереднього тижня, передає УНН.

Як зазначили у КП "Київський метрополітен", статистика показала, що минулої п'ятниці, коли розпочалася негода у Києві, навантаження на столичне метро зросло.

"За офіційними підрахунками, столичним метрополітеном минулої п'ятниці скористувалось на 111 тисяч людей більше, ніж аналогічного позаминулого тижня. Окрім того щільність руху потягів із інтервалом менше хвилини призводить до того, що потяги змушені зупинятися у тунелях в очікуванні, щоб попередній потяг відійшов від станції", — зазначили у КП "Київський метрополітен".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Пішки швидше". Київ з ранку стоїть у 10-бальних заторах

Наразі спостерігаються ускладнення посадки пасажирів на станції метро "Вокзальна". За словами співробітників метрополітену, це, скоріш за все через те, що станція метро "Політехнічний інститут" закрита на вхід, і пасажири, котрі прибувають з лінії швидкісного трамваю, вимушені їхати до "Вокзальної", а тому пасажиропотік ущільнився у кілька разів.

Як повідомлялось, з 22 до 25 березня 1 852 працівники метрополітену розчищали платформи наземної ділянки та прилеглу до метро територію. Загалом, щоденно прибирали від снігу 28 617 кв. м, з території підприємства вивезено 50 вантажних автомобілів снігу.

Депутат Київради Олексій Давиденко 22 березня написав у своєму Facebook, що у столичному метро закінчились жетони.

Зараз ви читаєте новину «На столичну станцію метро "Вокзальна" увійти практично неможливо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути