четвер, 09 травня 2013 15:34

На Рівненщині посеред дороги вщент згорів автобус

У середу, 8 травня, на автодорозі Київ-Чоп, поблизу села Горбаків Гощанського району Рівненської області під час руху раптово загорівся автобус "ПАЗ". Водій та пасажири встигли врятуватися.

"Надзвичайна ситуація сталася в обідню пору. На місце події оперативно виїхала пожежно-рятувальна частина. Вогонь загасили. Однак, автобус згорів вщент. Ніхто з людей не постраждав", - розповів Віктор Козак із головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Рівненській області.

Автобус "ПАЗ" їхав зі сторони Львова в напрямку Житомирської області. В його салоні було щонайменше 15 дорослих людей. Кажуть, що всі вони - чоловіки та добиралися на заробітки. Розповідають, що вони везли 6 мішків картоплі та інші продукти харчування, кухонний посуд. Під час руху водій помітив дим і полум'я з моторного відсіку. Він одразу ж відчинив двері й зупинив автобус. Усі пасажири встигли вийти. Декому вдалося винести сумки з особистими речами.

"Подібні випадки на дорогах області вже траплялися. Так, у жовтні 2011 року на автодорозі Луцьк-Рівне поблизу села Карпилівка Рівненського району під час руху загорівся автобус "ЛАЗ", який віз зі зміни працівників ВАТ "Рівнеазот". Ніхто з пасажирів не постраждав. Автобус згорів ущент за лічені хвилини. Того ж року в квітні в центрі Рівного згорів автобус "ПАЗ", а в червні поблизу села Костянтинівка Сарненського району загорівся рейсовий автобус сполученням "Степань–Сарни". Тоді теж обійшлося без жертв", - зазначають у головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій в області.

Нагадаємо, що в квітні на автодорозі Сарни-Старокостянтинів, поблизу села Малинськ Березнівського району Рівненської області під час руху загорівся автомобіль "КамАЗ". Полум'я раптово охопило моторний відсік і кабіну. Водій "КамАЗа" під час пригоди не постраждав. Вантажівка згоріла майже вщент. Уціліли тільки причепи з тирсою.

Зараз ви читаєте новину «На Рівненщині посеред дороги вщент згорів автобус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути