понеділок, 30 травня 2016 17:04

На Рівненщині затримали грабіжників, які катували багатодітну сім'ю

На Рівненщині затримали грабіжників, які катували багатодітну сім'ю

На Рівненщині поліція затримала чотирьох осіб, причетних до розбійного нападу в селі Кухітська Воля Зарічненського району. Один із них - племінник потерпілої господині.

"Усі четверо чоловіків дають покази. Встановили, що серед причетних до злочину осіб є 21-річний племінник потерпілої. Він проживає на Волині. Його спільникам 24, 27 та 28 років. Вони - з Одеси. Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою", - каже начальник НП у Рівненській області Сергій Князєв.

Нагадаємо, четверо чоловіків у масках та зі зброєю 26 травня вночі ввірвалися до будинку подружжя Валерія та Руслани Курин на хуторі Кутні, неподалік села Кухітська Воля Зарічненського району на Рівненщині. Невідомі зв'язали батьків та їхніх неповнолітніх дітей. Молодшій дівчинці - 6 років. Зловмисники катували матір та батька, вимагали віддати гроші. Забрали $20 тис. і втекли.

Четайте: На Рівненщині нападники зв'язали хомутами та скотчем п'ятьох дітей

"Гроші сім'я відкладала, щоб купити будиночок у селі. Так, як живе на хуторі, до Кухітської Волі щодня малих приходиться 4 кілометри возити попутками. Самі - дуже роботящі. Ці гроші наскладали із зарплатні, продажу ягід, із господарки. І тут так жорстоко з ними повелися. Руслані ногу прострелили, аби віддала гроші. Діти чого тільки пережили, на все це надивившись. Село взбодуражене", - каже сільський голова Кухітської Волі Людмила Черевко.

Зараз ви читаєте новину «На Рівненщині затримали грабіжників, які катували багатодітну сім'ю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути