понеділок, 14 січня 2013 12:53

На Рівненщині у вогні загинули батько та син

Сьогодні, 14 січня, о першій ночі в селищі Квасилів під Рівним у власній квартирі під час пожежі загинули 71-річний батько та 49-річний його син.

"Пожежа сталася у квартирі на 6 поверсі у дев'ятиповерховому житловому будинку. На місце події оперативно виїхали пожежно-рятувальні підрозділи. Рятувальники в апаратах захисту органів дихання ввійшли в помешкання. На кухні на диванні вони знайшли 71-річного господаря квартири. Чоловіка одразу винесли на свіже повітря, проте він вже не подавав жодних ознак життя", - розповідає Микола Прокопчук, начальник центру пропаганди обласного МНС.

Сусіди намагалися загасити пожежу й врятувати людей ще до приїзду пожежників. Вони самотужки винесли із задимленого помешкання 49-річного сина господаря.

"Однак, він був мертвий. За попередніми даними пожежа, яка забрали життя двох людей виникла через необережність господаря під час куріння", - додають в обласному МНС.

На виклик у Квасилів виїхали три пожежні автоцистерни. На допомогу прибув також пожежний автомобіль місцевого підприємства "Рівнесільмаш". Пожежу швидко загасили. Помешкання провітрили. Вогонь знищив диван на якому лежав господар квартири. Постраждали також і решта речей на кухні, де виникло займання.

Зараз ви читаєте новину «На Рівненщині у вогні загинули батько та син». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути