пʼятниця, 25 листопада 2011 16:24

На Рівненщині шахрайка видурила у пенсіонерки близько 30 тис грн

На Рівненщині шахрайка видурила у пенсіонерки близько 30 тис грн

86-річну мешканку райцентру Здолбунів на Рівненщині ошукала невідома жінка, яка назвалася працівником соціальної служби. Обманщиця забрала в неї 16 тис. грн і $2 тис.

"Ошуканка, яка прийшла до літньої жінки сказала, що працює в соціальній службі й показала відповідне посвідчення. Вона повідомила, наче, в грудні планують провести обмін купюр і підвищити пенсію. Переконала пенсіонерку дати їй всі гроші. Пояснила, що їх потрібно покласти в спеціальні конверти й опечатати. Обіцяла, що 4 грудня до неї прийдуть ще раз соціальні працівники й тоді обміняють старі купюри на нові. Мовляв, до цього часу конверти відкривати не можна", - розповіла Вікторія Гетманчук зі Здолбунівського райвідділу міліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві затримали "Доктора Пі", який винен у каліцтві і смертях людей - ЗМІ

Літня жінка повірила шахрайці й передала "для опечатування" 16 тис. грн і $ 2 тис. Коли ошуканка залишила оселю, то пенсіонерка вирішила розкрити конверти. У них замість грошей лежали дрібно нарізанні смужки газети. Жінка одразу ж повідомила про пригоду міліцію.

"Проводимо оперативно-розшукові заходи щодо встановленню місця перебування підозрюваної особи. Її прикмети: зріст близько 160-165 см, середньої тілобудови, волосся світло-русяве, була одягнена у світле пальто", - додали в міліції.

Зараз ви читаєте новину «На Рівненщині шахрайка видурила у пенсіонерки близько 30 тис грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути