понеділок, 04 листопада 2013 13:12

На Рівненщині Nissan збив насмерть інспектора ДАІ

У неділю, 3 листопада, ввечері на автодорозі в селі Обарів Рівненського району автомобіль "Nissan Sunny" збив 25-річного інспектора ДАІ Віктора Омельчука. Правоохоронець був не на службі й в цивільному одязі. Цього дня він охрестив свого одномісячного сина.

"Пригода сталася о 21.35 на відтинку автодороги Устилуг-Луцьк-Рівне. Водій автомобіля "Nissan Sunny" здійснив наїзд на 25-річного пішохода. Дійсно, загиблий був інспектором відділу ДАІ. Він перевівся на цю службу менше ніж місяць тому. Під час ДТП не був на службі. Через отримані травми він загинув на місці пригоди", - розповідає Руслан Панасюк, інспектор сектору зв'язків з громадськістю обласного відділу ДАІ.

 

За кермом легковика був 19-річний мешканець села Обарів Рівненського району. Він збив Віктора Омельчука, коли той перебігав дорогу в невстановленому місці. Інспектор мешкав у цьому ж селі, що й водій. У нього з дружиною двоє дітей. Старшій доньці – півтора роки, а синові – менше місяця. Цього дня в них були хрестини.

У ДТП постраждав також і водій. Його госпіталізували в нейрохірургію центральної міської лікарні Рівного. Медики діагностували множинні непроникаючі поранення рогівки обох очей.

 

Нагадаємо, що в листопаді минулого року ввечері на перехресті вулиць княгині Ольга та Степана Бандери в Рівному п'яний водій на автомобілі "Форд Мустанг" збив лейтенанта міліції. Він переходив вулицю в дозволеному місці - на пішохідному переході й на дозвільний сигнал світлофора. У правоохоронця медики діагностували травми колінного суглобу та грудної клітини.

Зараз ви читаєте новину «На Рівненщині Nissan збив насмерть інспектора ДАІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути