четвер, 09 травня 2013 13:29

На Рівненщині "Ланос" врізався в мікроавтобус: одна людина загинула, трьох госпіталізували
8

Фото: Фото: прес-служба ДАІ Рівненської області

У середу, 8 травня, на автодорозі Прикладники-Зарічне-Дубровиця в Рівненській області автомобіль "Daewoo-Lanos" на швидкості врізався в мікроавтобус "Mercedes-Benz". Одна людина загинула, трьох постраждалих госпіталізували в Дубровицьку райлікарню.

"ДТП сталося о 14 годині. За попередніми даними, водій легковика "Daewoo-Lanos" не вибрав безпечну швидкість руху та виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем "Mercedes-Benz". "Ланос" рухався в напрямку селища Зарічне", - розповіла Світлана Марко з обласного відділу ДАІ.

За кермом автомобіля "Ланос" був 30-річний мешканець села Сварицевичі Дубровицького району. Його "швидка" доставила в реанімацію місцевої районної лікарні. Медики діагностували в нього відкритті переломи обох ніг у верхній третині стегон. Чоловік помер під час надання медичної допомоги.

Постраждали також і двоє пасажирів "Ланоса". Вони - односельці загиблого водія. 20-річного чоловіка госпіталізували в реанімацію райлікарні. В нього виявили закриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку, перелом правої плечової та правої стегнової кісток. Іншого, 26-річного пасажира легковика доставили в травматологію цього медичного закладу. В нього – закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, перелом верхньої щелепи, забійно-рвані рани правого плеча та лівої кисті.

За кермом мікроавтобуса був 40-річний мешканець райцентру Сарни. У нього медики виявили вивих лівого стегна. Чоловіка госпіталізували в травматологію районної лікарні.

Нагадаємо, що минулої суботи о пів на другу ночі на автодорозі Київ-Чоп, поблизу села Федорівка Гощанського району Рівненської області легковик "Део-Ланос" врізався в маршрутку, яка стояла на узбіччі. Одна людина загинула, двох постраждалих госпіталізували.

Зараз ви читаєте новину «На Рівненщині "Ланос" врізався в мікроавтобус: одна людина загинула, трьох госпіталізували». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути