Ексклюзиви
понеділок, 21 вересня 2015 19:44

На Рівненщині дружина та син Тягнибока потрапили в ДТП

На Рівненщині дружина та син Тягнибока потрапили в ДТП
Фото: obozrevatel.com

Ввечері 20 вересня дружина лідера ВО"Свобода" Ольга Тягнибок та його молодший син Гордій потрапили в ДТП на слизькій дорозі.

Вони поверталися зі Львов до Києва на власному автомобілі Toyota RAV4, у машини тріснуло колесо і їм довелося з'їхати в кювет.

Про це Gazeta.ua повідомила прес-секретар ВО "Свобода" Христина Равлюк.

На момент інциденту за кермом перебувала Ольга Тягнибок. Ніхто не постраждав, дістатися до столиці членам родини Тягнибока допомогли рівненські "свободівці". Автомобіль здали в ремонт.

Раніше в ЗМІ з'явилася інформація, що 18-річний Гордій Тягнибок на Toyota Camry потрапив в аварію. Але таким автомобілем в родині лідера ВО "Свобода" ніхто не володіє.

"Це сталося на заокругленій ділянці дороги Київ-Чоп, що біля Птичі у Дубенському районі. О пів на дев'яту вечора 20 вересня на лінію "102" надійшло повідомлення від киянина про механічні пошкодження автомобіля "Тойота Кемрі". До Птичі виїхали працівники ДАІ, які були на посту в Опарипсах, але коли інспектори доїхали до Птичі, пошкодженого авто там вже не було, лише сліди від з'їзду автомобіля з дороги у кювет. Очевидці повідомили, що водій зумів вибратись з кювета та помчав у напрямку Києва. На тій заокругленій ділянці дороги таке інколи трапляється. Хто саме був за кермом "Тойоти" у той недільний вечір поки що невідомо", — розповіла виданню "Рівне Вечірнє" Інна Березовська, начальник СЗГ УМВС України в Рівненській області. 

Зараз ви читаєте новину «На Рівненщині дружина та син Тягнибока потрапили в ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути