неділя, 01 квітня 2012 18:13

На Прикарпатті іменинник-рецидивіст зарізав свого гостя й пішов гуляти

На Прикарпатті іменинник-рецидивіст зарізав свого гостя й пішов гуляти
Злочинець сам викликав швидку Фото: susanin.udm.ru

У Івано-Франківську до швидкої допомоги зателефонував невідомий і повідомив, що у квартирі в будинку на вулиці Степана Бандери стало зле чоловікові.

Лікарі застали в помешканні компанію з чотирьох осіб, один з них був уже мертвий. При огляді тіла 43-річного івано-франківця судово-медичні експерти констатували смерть від проникаючих ножових поранень в лівій частині грудини та шиї.

За словами керівника СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області Василя Гультайчука під час пиятики у компанії виник побутовий конфлікт, під час якого один з чоловіків взяв зі столу ніж і вдарив ним іншого. У бійці постраждав ще один присутній. Але йому обійшлося порізом руки.

Оперативні групи міліції вже за дві години розшукали підозрюваного 47-річного івано-франківця.

Як повідомив Василь Гультайчук, зловмисника у нетверезому стані затримали в цьому ж мікрорайоні міста. Він не чинив опору і, як зізнався, не думав, що його знайомий помер від поранень.

Щоправда, як згодом з'ясувалося, лікарів до потерпілого викликав саме він, сподіваючись, що постраждалий виживе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік зарубав товариша і встромив ніж собі в шию

Затриманий розповів, що він з трьома чоловіками і однією жінкою розпивали спиртні напої. Головним приводом у той день випити було відзначення дня його народження.

Стосовно нього порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.1 статті 115 Кримінального кодексу України (навмисне вбивство). Чоловіку світить позбавлення волі від 7 до 15 років.

Свого часу ця особа вже притягувалася до кримінальної відповідальності на території Російської Федерації. За кишенькові крадіжки він відсидів 3 роки.

Зараз ви читаєте новину «На Прикарпатті іменинник-рецидивіст зарізав свого гостя й пішов гуляти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути