пʼятниця, 14 жовтня 2011 08:54

На Полтавщині водій заснув та врізався в потяг

На Полтавщині водій заснув та врізався в потяг

В ніч з 11 на 12 жовтня о 2.40 в селі Давидівка Пирятинського району на Полтавщині автомобіль врізався в вантажний потяг, який їхав з Пирятина в Прилуки. Сталося це через те, що водій заснув за кермом.

"Водій з двома пасажирами їхав вночі з села Нижня Мартинівка, в якому всі вони живуть. Це село знаходиться в п'яти кілометрах від залізничного переїзду "Грабарівка-Пирятин", де сталася аварія. До того як водій врізався в поїзд, він на своєму "Geely" проїхав лише п'ять кілометрів. Чому чоловік заснув, невідомо. Коли рухався потяг, була увімкнена світлова та звукова сигналізація, але водій цього чомусь не помітив, - розповіла Наталія Варченко з Полтавської дорожньої автоінспекції.

До переїзду поїхала чергова група районного відділу дорожньої автоінспекції. Туди вони добиралися близько 20 хвилин, бо з Пирятина до Давидівки їхати 17 кілометрів. Там група побачила, що через зіткнення автомобіль перекинувся догори. Всі пасажири залишилися живі, але двоє з них отримали травми. Відразу після аварії "швидка" відвезла їх в Пирятинську центральну районну лікарню.

"Одна з пасажирок отримала відкриту черепно-мозгову травму, - розповів Олександр Гаркавенко, головний лікар Пирятинської районної лікарні. - Її направили в Полтавську обласну клінічну лікарню, в хірургічне відділення. Водій має таку ж травму, він знаходиться у нас, його стан задовільний. Третій пасажир тяжких травм не отримав, тому його відпустили додому".

Зараз ви читаєте новину «На Полтавщині водій заснув та врізався в потяг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути