четвер, 13 лютого 2014 16:20

На Полтавщині п'яного чоловіка потяг тягнув за собою півкілометра

На Полтавщині п'яного чоловіка потяг тягнув за собою півкілометра

10 лютого о 19.30 в селищі Машівка Полтавської області 48-річний чоловік стрибнув із електропотяга та застряг в дверях. Потяг волік його за собою півкілометра.

"Чоловік з жінкою їхали електропотягом сполученням Полтава-Красноград. Під час проїзду розважали пасажирів, грали на гармошці. Захопившись грою, вони не помітили як проїхали свою зупинку "Машівка", схаменулися і почали вистрибувати з вагону, - розповіла Наталія Сайкіна з лінійного відділу міліції на станції "Полтава-Південна". - Коли потяг почав їхати, жінка вийшла з вагону, прихопила музичний інструмент. Чоловік намагався вийти, але не встиг. Одна рука залишилася у вагоні, була заблокована дверима, а тіло вже опинилося на платформі. Потяг поїхав далі і чоловіка протягло по землі до наступної зупинки "Тагамлик".

Чоловік отримав численні рани рук та забійно-рвану рану лівої ступні. Лікарі відправили його до Машівської центральної районної лікарні.

У міліції також зазначають, що чоловік був в алкогольному сп'янінні. Проти нього порушили провадження за ознаками ч.1 ст.276 КК України "Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту".

Зараз ви читаєте новину «На Полтавщині п'яного чоловіка потяг тягнув за собою півкілометра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути