середа, 23 жовтня 2013 16:42

На Полтавщині пенсіонер забив 45-річного чоловіка через сало

На Полтавщині пенсіонер забив 45-річного чоловіка через сало
Фото: ukrinform.ua

21 жовтня до Глобинського райвідділу міліції зателефонував житель села Середпілля та повідомив, що на подвір'ї виявив труп сусіда. 45-річний чоловік помер від численних тілесних ушкоджень голови та тулуба.

"Днем раніше, 20 жовтня, до потерпілого у гості приходив 61-річний житель сусіднього села, попросити сала. Після того, як чоловік відмовив у проханні своєму гостю, між ними зав'язалася сварка, - розповідає Алла Квіта з Полтавської обласної міліції. - У розпал конфлікту пенсіонер схопив держак від сокири, який лежав у дворі, та почав гамселити ним господаря. Від отриманих ушкоджень чоловік помер на місці. Держак зі слідами крові пенсіонер залишив біля трупа. Наступного дня, як ні в чому не бувало, пішов збирати по селу горіхи".

Після затримання чоловік у всьому зізнався та повністю визнав свою вину. Проти нього відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України. Пенсіонеру світить позбавлення волі строком від 7 до 15 років.

Зараз ви читаєте новину «На Полтавщині пенсіонер забив 45-річного чоловіка через сало». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути