середа, 25 липня 2012 14:24

На Полтавщині п'ятирічна дівчинка випала з вікна на 4-му поверсі: вижила завдяки купі піску

На Полтавщині п'ятирічна дівчинка випала з вікна на 4-му поверсі: вижила завдяки купі піску
Дівчинка сама залізла на підвіконня. Фото: azerros.ru

20 липня близько шостої вечора в місті Комсомольськ Полтавської області з четвертого поверху багатоповерхівки через москітну сітку випала місцева п'ятирічна дівчинка. Вижила, бо приземлилася на купу піску.

"Того вечора мама дівчинки прийшла з роботи. Донька з сусідським хлопцем-однолітком гралася біля дому. Жінка відправила їх в квартиру. Сама залишилася біля під'їзду, - розказав Андрій Алексенко з Комсомольської міліції. - В них трикімнатна квартира. В одній з кімнат бабуся з дідусем дивилися телевізор. Діти привіталися з ними і пішли гратися в іншу кімнату".

Дівчинка сама залізла на підвіконня. Хотіла відкрити москітну сітку.

"Діти часто думають, що то звичайне засклене вікно. Дівчинка обперлася об сітку. Та відкрилася, а дитина полетіла вниз, - продовжили в міліції. - На першому поверсі будівельники ремонтували балкон. Насипали купу піску. Туди дівчинка і впала. Це унікальний випадок. Пісок її врятував. Отримала травму таза".

За два місяці це третій випадок в Комсомольську, коли з вікон випадають діти. В червні це сталося з дворічною дівчинкою, в липні — з хлопчиком. Обоє вилетіли з другого поверху. В усіх випадках діти залишились живими.

Зараз ви читаєте новину «На Полтавщині п'ятирічна дівчинка випала з вікна на 4-му поверсі: вижила завдяки купі піску». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути