пʼятниця, 17 серпня 2012 16:16

На Полтавщині потяг "Хюндай" розрізав чоловіка навпіл

На Полтавщині потяг "Хюндай" розрізав чоловіка навпіл
Швидкісний потяг "Хюндай" лише на Полтавщині вбив уже двох людей, а також переїхав стадо диких свиней. Фото: grebenka.com

16 серпня о 9.45 біля залізничної станції "Миргород" на Полтавщині швидкісний потяг "Хюндай" за напрямком "Харків-Київ" наїхав на 47-річного місцевого жителя.

Чоловік помер на місці.

"Потяг став на черговій станції в Миргороді. Після висадки-посадки пасажирів, рушив далі. Розігнав швидкість 160 кілометрів на годину, від'їхав десь на кілометр, - розповідає Наталія Сайкіна з лінійного відділу міліції на станції Полтава-Південна. - Тут машиніст і побачив перехожого з велосипедом у руках. Почав сигналити, але чоловік ніяк не зреагував. Ішов далі. Скоріше всього, думав, що проскочить. Постраждав через свою необачність".

Тіло миргородця збирали по частинах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаров: Ми Hyundai більше не купуватимемо

"Я такого ще не бачила. Тіло лежало шматками на землі, майже повністю перерізане навпіл. Там руки, там ноги. Картина жахлива, - продовжила Сайкіна. - Велосипед так повністю і не знайшли. Його переламало пополам. Залишилася одна частина - колесо і піврами".

Тіло небіжчика забрали до місцевого моргу. Потяг затримався на сім хвилин. Особу чоловіка встановили відразу, в нього з собою були документи. Працював у місцевому житлово-комунальному господарстві.

За місяць це вже другий випадок у Полтавській області, коли "Хюндай" убив людину. 2-го серпня в Гребінківському районі на станції Паризька Комуна він переїхав 62-річну жінку. Близько трьох тижнів тому потяг "Хюндай" під селом Сагайдак Шишацького району Полтавської області переїхав стадо з 15 диких свиней.

Зараз ви читаєте новину «На Полтавщині потяг "Хюндай" розрізав чоловіка навпіл». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути