середа, 25 вересня 2013 20:33

На околиці Донецька 10-річного хлопчика зґвалтували, погрожуючи пістолетом

На околиці Донецька 10-річного хлопчика зґвалтували, погрожуючи пістолетом
Фото: vidido.ua

На Донеччині з ознаками зґвалтування госпіталізували дитину. Хлопчик 2003-го року народження. За його словами, до нього під'їхав чоловік на мотоциклі, після чого пригрозив предметом, схожим на пістолет, і повіз із собою у лісосмугу. Там усе й відбулося.

Як йшлося в ефірі "Надзвичайних новин" на ICTV, усе сталося на околиці Донецька, у селищі, неподалік залізничної станції "Ларине". 10-річний хлопець повертався сам із школи, коли його зупинив дорослий чоловік. Незнайомець дістав пістолет і наказав дитині їхати разом із ним на скутері.

Додому хлопець дійшов сам і все розповів своєму діду. Чоловік викликав міліцію і "швидку". Дитина зараз у лікарні. Медики кажуть, що, окрім фізичної травми, хлопець пережив ще й психологічну.

Вечері того ж дня, коли сталося зґвалтування, злочинця затримали. Хлопчик запам'ятав будинок, де пиячив його кривдник. Уже відомо, що у Донецьк приїхав з Росії. Там у нього дружина і маленька дитина. Затриманому загрожує до 15-ти років позбавлення волі.

Дідусь хлопчика каже, як тільки онука випишуть, сім'я переїде жити до іншого місця. У рідному селищі, на його думку, дитина нормально жити вже не зможе.

 

Зараз ви читаєте новину «На околиці Донецька 10-річного хлопчика зґвалтували, погрожуючи пістолетом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

44

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути