середа, 18 вересня 2013 15:51

На Одещині залишаються підтопленими понад 400 будинків

На Одещині залишаються підтопленими понад 400 будинків
Фото: ukrinform.ua

Станом на сьогоднішній день в Одеській області залишаються підтопленими 408 житлових приватних будинків. При цьому зруйновано 38 будинків та 85 будинків знаходяться під загрозою руйнування, повідомляє ГУ ДСНС України в Одеській області.

Роботи по відкачуванні води продовжуються у 3 районах: Тарутинському, Арцизькому та Саратському.

Так у смт. Тарутино та с. Березіно Тарутинського району працює 10 чоловік особового складу ДСНС в Одеській області та МПК "Серпневе", задіяно 1 од. техніки та 4 мотопомп. З початку проведення робіт по ліквідації наслідків підтоплення відкачано 50986 м3 води.

У с. Павлівка Арцизького району роботи по відкачуванню води проводять 12 чоловік особового складу ДСНС в Одеській області за допомогою 5 од. техніки та 3 мотопомп. З початку проведення робіт по ліквідації наслідків підтоплення відкачено 15590 м3 води.

У с. Новоселівка Саратського району працює 12 чоловік особового складу ДСНС в Одеській області, задіяно 4 мотопомпи та 3 од. техніки. З початку проведення робіт по ліквідації наслідків підтоплення відкачено 33008 м3 води.

Пожежно-рятувальними підрозділи ГУ ДСНС України в Одеській області продовжується надання допомоги місцевому населення по відкачуванню води з підтоплених присадибних ділянок та підвальних приміщень.

Зараз ви читаєте новину «На Одещині залишаються підтопленими понад 400 будинків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути