понеділок, 26 березня 2012 09:11

На Миколаївщині п'яний чоловік зґвалтував 18-річну дівчину

На Миколаївщині п'яний чоловік зґвалтував 18-річну дівчину
Чоловік, вчинивши злочин, намагався втекти. Фото hoboctu.com.

23 березня 2012 року до чергової частини Вознесенського МВ УМВС України в Миколаївській області звернулась мешканка одного з селищ району з заявою про те, що вона потерпіла від насильства. Про це пише УНН.

За поясненнями свідків, дівчина проводила час у будинку одного з друзів, де у компанії розпивала спиртні напої та веселилася. Коли всі присутні були вже добряче на підпитку, один з чоловіків почав наполегливо надавати знаки уваги до молодої жінки. Але його спроби сподобатись не увінчались успіхом, адже у 18-річної дівчини не було планів, пов'язаних з нетверезим залицяльником. Розуміючи, що "дарма гає час", 33-річний чоловік не стримав своїх бажань та вирішив ситуацію по іншому. Він силоміць потягнув дівчину до іншої кімнати де, застосовувавши фізичну силу, зґвалтував її. Потерпіла не стала відмовчуватись і відразу звернулась до міліції.

Злодій на час звернення дівчини до УВС вже зробив відповідні висновки з того, що накоїв, і прийняв рішення залишити селище, переховуючись від правосуддя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рудницька: В Україні стає страшно жити

За даним фактом слідчим відділенням Вознесенського МВ УМВС України в Миколаївській області порушена кримінальна справа за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.152 Кримінального кодексу України (Зґвалтування). Правоохоронцями вживаються заходи щодо встановлення місця знаходження та затримання ґвалтівника.

Нагадаємо, у Миколаєві в ніч з 8 на 9 березня 3 хлопця зґвалтували і намагались спалити дівчину. Постраждалу з 55% опіків тіла госпіталізували у лікарню. Лікарі зробили все необхідне, щоб врятувати дівчину.

Зараз ви читаєте новину «На Миколаївщині п'яний чоловік зґвалтував 18-річну дівчину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

58

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути