субота, 23 квітня 2016 09:26

На Львівщині соцпрацівник вимагала хабар у багатодітної мами

На Львівщині соцпрацівник вимагала хабар у багатодітної мами

3 тисячі гривень вимагала працівниця соціального захисту однієї із районних державних адміністрацій Львівщини. За них обіцяла посприяти багатодітній родині отримати довідку на допомогу.
"Багатодіна мати хотіла аби їй переглянули суму щомісячних виплат. Зібрала для цього всі необхідні довідки, а однієї бракло. Тоді 51-річна посадовець із соціальної служби, пообіцяла за три тисячі гривень посприяти жінці у вироблені і довідки, і у пришвидшені самих виплат. Хоча за законом весь цей процес мав бути абсолютно безкоштовним. І документ мали надати, і гроші певна річ", - говорить Михайло Тесля із Управління захисту економіки Національної поліції Львівщини.
Про вимагання хабара багатодітна мати пожалілася своїй знайомій. Вже та, порадила звернутися в поліцію та заявити на кривдницю. Посадовця взяли на гарячому, коли вона під своїм кабінетом якраз брала гроші від жінки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За торгівельну точку в парку чиновник вимагав 20 тисяч гривень хабара

"Жінку не затримували, позаяк вона зізналася в скоєному. Її допитають, йтиме слідство, згодом відбудеться суд. За отриманих неправомірним шляхом трьох тисяч гривень, здирниці загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна", - додає Тесля.

Зараз ви читаєте новину «На Львівщині соцпрацівник вимагала хабар у багатодітної мами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути