середа, 11 лютого 2015 15:39

На Лук'янівській площі у Києві автобус збив жінку
5

Фото: Ельдар Сарахман

Сьогодні у Києві, на Лук'янівській площі автобус збив та переїхав 60-річну жінку. Надзвичайна пригода трапилася о 13:45.

"При повороті з Білоруської на Дегтярівську я зупинився пропустити машини. Почав рухатися, чую удар в правий бік і крик. Одразу ж зупинився. Жінка була під правим переднім колесом - розповідає водій автобуса Іван Близнюк. Чоловік дає свідчення працівникам ДАІ. Поводить себе спокійно. Я її не бачив - продовжує, - попала в сліпу зону. Переходу, як бачите, тут немає. Він за п'ятнадцять метрів звідси.

Зараз на місці дорожньої пригоди працюють працівники ДАІ. Постраждалу жінку доставили у найближчу лікарню. Невелику калюжу крові біля колеса прикрили газетою. Кондуктор, яка під час аварії перебувала в автобусі від коментарів відмовилася.

Варто зазначити, що наїзди на пішоходів на Лук'янівській площі відбуваються дуже часто через постійні великі скупчення тут людей. Неподалік знаходиться "Лук'янівський ринок".

Зараз ви читаєте новину «На Лук'янівській площі у Києві автобус збив жінку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути