субота, 10 січня 2015 23:05

На Луганщині під "градом" загинули дві жінки і підліток
3

На Луганщині у селищі Кряківка внаслідок обстрілу загинули три мирних мешканця.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила керівник прес-служби ГУМВС України в Луганській області Тетяна Погукай.

Погукай зазначила, що трагедія сталась на подвір'ї будинку № 34 по вулиці Набережна у селищі Кряківка.

"Прибувши на місце події, на подвір'ї будинку, який знаходиться на околиці селища, правоохоронцями були виявлені тіла загиблих – 14-річної дівчинки та її 64-річної бабусі, а у будинку було виявлено тіло загиблої 50-річної матусі. Ця родина місяць тому поховала власника будинку, батька дівчинки", - розповіла правоохоронець.

За її словами, люди загинули внаслідок артилерійського обстрілу селища, який вели бойовики з третьої до шостої ранку з реактивної системи залпового вогню БМ-21 "Град". Декілька снарядів попали на подвір'я будинку. Під час огляду трупів на тілах встановлені тілесні ушкодження у вигляді численних оскольчатих ран.

Крім того, Погукай повідомила, що під час роботи співробітників міліції на місці події, в лісосмузі, на відстані приблизно 500 метрів, військовослужбовцями був помічений танк бойовиків, який здійснював коректування дула в напрямку будинку, на подвір'ї якого знаходилась слідчо-оперативна група. Через декілька хвилин бойовики з кулеметів почали обстрілювати правоохоронців.

"Але військовослужбовці 12 батальйону територіальної оборони "Київ" та бійці "Айдару" дали бойовикам гідну відсіч, тим самим надали можливість правоохоронцям провести слідчі дії, вилучити речові докази та вивезти тіла загиблих жінок", - наголосила представник ГУМВС.

Зараз ви читаєте новину «На Луганщині під "градом" загинули дві жінки і підліток». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути