субота, 21 лютого 2015 11:57

На Луганщині бойовик обстріляли одразу три населені пункти

На Луганщині бойовик обстріляли одразу три населені пункти
Геннадій Москаль. Фото: www.ednist.info

Вчорашній день та минула ніч на контрольованій Україною території Луганщини не були спокійними, під обстріли потрапили три населені пункти – Попасна, Троїцьке та Кримське.

Про це повідомляє на своїй офіційній сторінці губернатор Луганщини Геннадій Москаль.

"Попасну після 19-ї години обстріляли з артилерії. Снаряди вибухнули на околиці, де розташовані опорні пункти українських силовиків. Постраждалих та руйнувань немає. У Троїцькому (Попаснянський район недалеко від Дебальцева) протягом вечора не вщухала стрілянина. Позиції збройних сил України обстрілювали з артилерії та "Градів". Інформації про поранених чи загиблих серед мирних мешканців немає. Околиці Кримського (Новоайдарський район поблизу колишнього 31-го блокпосту) обстрілювали з боку окупованих бойовиками Сокільників" - написав він.

За словами Москаля, на решті контрольованої Україною території Луганщини зберігається вогнева тиша.

"Обійшлося без обстрілів у Станиці Луганській, Трьохізбенці, Новотошківці, Золотому, Гірському, Щасті, Нижньому, Світличному. Ремонтні бригади продовжують відновлювати перебиті попередніми бойовими діями комунікації. У більшості населених пунктів на лінії вогню працюють усі системи життєзабезпечення", - повідомив він.

Нагадаємо, за повідомленням прес-центру АТО за ніч противник 10 разів завдавав вогневих ударів по позиціях українських військ та мирним населеним пунктам.

Зараз ви читаєте новину «На Луганщині бойовик обстріляли одразу три населені пункти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути