вівторок, 10 червня 2014 13:09

На Луганщині терористи захопили колишній завод Ахметова

На Луганщині терористи захопили колишній завод Ахметова
Фото: zbroya.info

Територію колишнього трубного заводу в Луганській області захопили озброєні люди, які, за оперативною інформацією, назвалися "контррозвідкою" так званої ЛНР.

Про це повідомили в МВС.

Як зазначили правоохоронці, в Слов'яносербське РВ ГУМВС надійшло повідомлення про те, що на території колишнього трубного заводу (с.Родакове) знаходяться невідомі особи.

"Вчора, близько 16:00 до території заводу під'їхали невідомі у кількості 8 осіб, в камуфляжному одязі з автоматичною зброєю. Ці люди сказали охороні, що вони є "контррозвідкою ЛНР". Зазначені особи, погрожуючи зброєю, змусили охорону залишити територію заводу. Відомості внесені в ЕРДР за ч.2 ст.206 КК України ", - зазначили в міліції.

Нагадаємо, що в 2013 році Луганський трубний завод знаходився в стані ліквідації. За даними Forbs.ua, 43,5% Луганського трубного заводу володіють компанії Дніпрпромкомплект і ДПК-Інвест підприємця Олега Комара. Восени до наглядової ради ЛТЗ увійшли представники Метінвесту.

Видання стверджує, що, по суті, трубний завод контролює Метінвест Ріната Ахметова, а також російські інвестори.

Також нагадаємо, сьогодні вранці в Луганську по вул. Кулика невідомі озброєні люди захопили Донбаські курси пожежної охорони. У результаті збройного зіткнення вогнепальне поранення отримала одна людина.

Зараз ви читаєте новину «На Луганщині терористи захопили колишній завод Ахметова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути