вівторок, 18 жовтня 2011 09:42

На Київщині п'яні заробітчани ледь не повбивали один одного

На Київщині п'яні заробітчани ледь не повбивали один одного

В одному з дачних кооперативів Глевахи Васильківського району Київської області словесна перепалка двох заробітчан ледь не закінчилася трагедією. Про це повідомили у прес-центрі МВС у Київській області.

"Обидва чоловіки не місцеві. У будинку тимчасового проживання робітники виконували ремонтні роботи. Перехиливши чарку 30 річний Володимир і 47-річний Олексій посварилися, втім банальне з'ясування стосунків переросло у жорстоку різню", - повідомила Марія Синельникова з прес-служби міліції.

Під час суперечки Володимир з невідомих причин ударив Олексія по голові. Ображений колега схопив ножа і наніс кривднику три удари у грудну клітину. Швидку допомогу скривавленому чоловікові викликала дружина потерпілого, котра проживала в тому ж будинку.

Володимиру пощастило, його вчасно доправили до місцевої лікарні і надали необхідну допомогу. Втім на сьогодні, зі слів медиків, стан чоловіка залишається важким. Співробітники міліції оперативно виїхавши на місце пригоди майже одразу затримали підозрюваного і вилучили речові докази.

Олексій зізнався у скоєному і наразі жалкує про те, що так вчинив з товаришем. Відносно нього порушили кримінальну справу за фактом замаху на вбивство.

Зараз ви читаєте новину «На Київщині п'яні заробітчани ледь не повбивали один одного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути