понеділок, 31 серпня 2015 13:26

На Київщині молодик переїхав мотоциклом жінку з двома дітьми

  Софія Перебийніс
Софія Перебийніс

Два тижні жителі села Червона Мотовилівка Фастівського району Київської області збирають гроші на лікування їхньої односельчанки 35-річної Людмили Перебийніс і її доньок 10-річної Вікторії і 6-річної Софії. 19 серпня їх на залізничному переїзді збив п'яний 23-річний Олександр Вишняк. Живе в тому ж селі.

Молодшу Софію із крововиливом в мозок та політравмами реанімобілем доставили до київської обласної лікарні. Тиждень пролежала в комі. Днями її перевели до травматології. 

"Сашка знаємо. Неблагополучний. Батька нема, мати десь в Києві, живе з 80-річною бабусею Ганною. Людмила не працює. Ще виховує сина 13-річного Микиту. Чоловік -  34-річний Олексій - працює у фастівському депо", — говорять у червономотовилівській сільській раді. 

  На День народження Вікторії Перебийніс односельчани подарували торт
На День народження Вікторії Перебийніс односельчани подарували торт

"Сім'я бідна, багатодітна. Дівчата погано говорять. Домовилась про заняття з логопедом. Мати п'є, але жінка розумна, дітей виховує", - розповідає 39-річна волонтерка із Червоної Мотовилівки Ольга Кудрявцева.

Лікарі реанімаційного відділення говорять, що 6-річна Софія народилась "в сорочці". Винуватець трагедії, офіційно ніде не працює. У лікарню привіз три тисячі на лікування.

Телефон волонтерки Ольги Кудрявцевої: +380-93-558-0700

Зараз ви читаєте новину «На Київщині молодик переїхав мотоциклом жінку з двома дітьми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути